Contactează-ne

pentru experiența ta plăcută sau pentru ceva ce te-a deranjat

Ne găsești la

 • Birou Sema Parc:
  Splaiul Independentei 319, Sema Parc

  Luni - Vineri 09:00-19:00
  Sâmbătă 09:00-15:00
 • +40 31 631 3974
  Luni - Vineri 09:00-19:00
  Sâmbătă 09:00-15:00
  Duminică 10:00-14:00
 • [email protected]

Sună-ne la
+40 31 631 3974

sau trimite-ne un mesaj:

Câmpul este obligatoriu
Câmpul este obligatoriu Telefonul trebuie să conțină doar numere Formatul telefonului nu este corect
Câmpul este obligatoriu
Câmpul este obligatoriu
Mulțumim! Cineva din echipa Spotawheel te va suna în curând!

Întrebări frecvente

Ce este Spotawheel mai exact?

La Spotawheel cumpăram și vindem mașini rulate , într-un mod complet diferit, mai ușor de înțeles, complet transparent și fără costuri inutile pentru cumpărători sau vânzători.

.

Nu credem în showroom-uri extravagante și nenumărați vânzători care să te convingă că mașina pe care o vezi este cu adevărat bună. În schimb, investim în ingineri și entuziaști, oameni care fac tot ce le stă în putință pentru a găsi cele mai bune mașini de pe piață!

La Spotawheel te convingem deoarece îți oferim toate informațiile despre dotările mașinii și ce anume lipsește. Verificăm kilometrajul în orice mod posibil, cu ajutorul organismelor publice și private, și îl comparăm cu starea mașinii. Îți furnizăm aceste informații în scris, cât și dreptul de returnare în termen de 14 zile sau 300 km.

true

Sunteți dealeri auto?

Da, Spotawheel are o licență de comerț cu autovehicule, ceea ce înseamnă că ai o acoperire legală integrală pentru achiziția ta, în baza legislației care reglementează dealerii auto. În același timp, păstrăm toate avantajele competitive, deoarece noi oferim mașini despre care știm exact unde și când au făcut primii kilometri!

true

Cine sunt inginerii și ce sunt acești „entuziaști”?

Mecanicii Spotmechanic sunt cei care au dus Spotmechanic în top, în mai puțin de un an. Ei lucrează cu echipamente extraordinare și se asigură că mașina respectă standardele Spotawheel!

                    

De cealaltă parte, entuziaștii sunt cei care te vor ajuta să înțelegi cum alegem noi mașinile, ei știu totul despre mașină și îți vor răspunde la orice întrebare pe care o ai. Nu sunt vânzători, nu se vor uita la tine ca la un portofel. Sunt entuziaști, oameni pasionați de mașini și deplin încrezători în scopul și viziunea Spotawheel

true

De ce sunt mașinile de la Spotawheel o alegere sigură?

Mașinile sunt pe mâinile unor mecanici cu mulți ani de experiență în industria auto. Aceștia efectuează revizii amănunțite și creează un raport de peste 200 de puncte. Apoi, pe baza recomandărilor lor, numai mașinile care sunt în cele mai bune condiții tehnice sunt disponibile pentru vânzare. Criteriile stricte înseamnă că NUMAI 1 din 20 de autoturisme este confirmat în magazinul nostru online.

true

Site-ul nostru folosește module cookie pentru a-ți oferi cea mai bună experiență de navigare. Continuând navigarea, îți exprimi acordul cu privire la modulele cookie.

Accept