Întrebări frecvente

La cumpărare

Ce este Spotawheel mai exact?

La Spotawheel cumpărăm și vindem mașini, dar într-un mod complet diferit, mai ușor, mai clar, complet transparent, fără costuri inutile pe care cumpărătorii sau vânzătorii le vor suporta în cele din urmă.

                        

Nu credem în showroom-uri extravagante și armatele de agenți de vânzări care să te convingă că mașina pe care o vezi chiar este bună. În schimb, investim în ingineri și entuziaști, oameni care fac totul pentru a găsi cele mai bune mașini de pe piață!

                        

La Spotawheel te convingem prin faptul că îți oferim toate informațiile, punct cu punct, despre ce are și ce nu are mașina ta. Îți oferim cartea de service reală, în care numerele de telefon de pe ștampile sunt valabile. Am verificat pentru tine, în măsura pasibilităților, kilometrii reali ai mașinii, prin intermediul organizațiilor publice și private. Îți oferim aceste informații în scris, precum și drept de retur în 14 zile sau 300 km.
Fă cunoștință cu noi

Ce este diferit la Spotawheel?

  1. Noi nu cumpărăm, reparăm și revindem orice. Noi selectăm numai acele vehicule care trec prin cel mai complet control de pe piață, acela al Spotmechanic. Verificarea însoțește fiecare mașină pe care o comercializăm și este un angajament punct cu punct, cu toate constatările sale (nu veți vedea doar părțile pozitive)
  2. Vehiculul este păstrat de către proprietar până la vânzarea acestuia, fără griji asupra costurilor de capital, logistice sau de stocare, care dictează prețuri de achiziție extrem de mici și prețuri de revânzare exorbitante
  3. Nu te sfii să ceri un test-drive; dimpotrivă, noi aducem mașina la tine acasă, astfel încât tu să nu pierzi timp!
  4. Nu numai că îți garantăm un bun serviciu post-vânzare, dar îți oferim și 14 zile sau 300 km pentru retur, fără costuri sau limitări. Poți să conduci mașina, să o verifici, să te îndrăgostești de ea sau să o dai înapoi

Prin cunoștințele noastre și tehnologia de ultimă oră utilizată putem să identificăm cea mai bună ofertă de pe piața auto, ofertă pe care o promovăm potențialilor cumpărători din întreaga țară prin intermediul platformei noastre online de ultimă generație. Avem statut de dealer auto, ceea ce înseamnă că achiziția dvs. este acoperită integral de cadrul legal aplicabil pentru garanția și daunele auto. Avem o echipă de experți care vă va susține în orice veți avea nevoie, atât în ​​timpul achiziției, cât și după aceea.

Echipa din spatele Spotawheel este același grup care a fondat în urmă cu un an Spotmechanic, serviciul de inspecție tehnică care a provocat tulburări fără precedent pe piața auto second-hand din Grecia. Ochii noștri au văzut multe, dar valorile noastre au rămas intacte: transparență, valoare, comoditate.

Viziunea noastră este o piață „curată”, viziune pe care ne-am concentrat toate eforturile, fiecare dintre cei 30 de membri ai echipei noastre! (numărul este în continuă creștere)

Sunteți dealeri auto?

Da, Spotawheel are licență de comerț cu autovehicule, ceea ce înseamnă că ești acoperit integral pentru achiziția ta, în baza cadrului legal care guvernează dealerii auto.

                        

În același timp, păstrăm nivelul de transparență și fiabilitate ridicat, întrucât noi testăm toate mașinile, ne asigurăm că starea lor este garantată în scris, confirmăm kilometri reali și oferim posibilitatea ca mașinile să fie verificate de către oricine în orice service dorește!

                        

H Spotawheel este un grup pasionat, cu un nou mod de gândire, care vizează transparența și crearea de valoare pentru toată lumea, nu doar pentru unii. Am demonstrat asta cu Spotmechanic agitând apele; acum mergem cu un pas mai departe!

Îmi pot da mașina veche la schimb?

Desigur! La fiecare dintre mașinile din oferta noastră poți găsi opțiunea „Interesat de un schimb? Spune-ne ce mașină ai!” Iar dacă dai clic, vei ajunge la formularul de schimb unde vei putea completa datele despre mașină!

Bineînțeles, ne poți suna la +40 31 631 3974 pentru a discuta despre schimb!

Unde vă găsesc?

Ne vei găsi peste tot! La birou, acasă sau în mașină, acolo unde există un ecran sau un telefon și în toate locurile unde poate ajunge o mașină, în toată România!

                        

Sediul nostru se află în București, Splaiul Independenței nr. 319, Sema Parc, Clădirea Paris, unde te vom întâmpina cu un zâmbet dacă vrei să ne vizitezi. Restul echipei este afară. Selectează zilnic cele mai bune mașini rulate, le aduce la tine pentru vizionare și test-drive și se asigură că sunt întotdeauna în cele mai bune condiții. Spotawheel îți livrează la ușă!

Mașinile sunt „curate”?

Toate mașinile rulate de la Spotawheel sunt complet „curate”, atât în ceea ce privește accidentele grave, cât și în acte. Echipa noastră realizează peste 10 audituri atât la autorități publice, cât și în organizații private, astfel încât să putem fi siguri de ceea ce oferim! Și, desigur, poți verifica și tu!

Mașinile au suferit vreo avarie gravă / structurală în trecut?

Absolut deloc și certificăm acest lucru prin Spotmechanic. Verificarea Spotmechanic este cea mai fiabilă opțiune disponibilă în prezent pentru verificarea unei mașini rulate; numai dacă mașina „trece” o veți vedea la Spotawheel!

Pot face un test-drive? Pot vedea mașina?

Desigur! Poți programa un test-drive prin intermediul site-ului nostru. Vom aduce mașina în punctul indicat, atât timp cât se află în limitele județului în care se află vehiculul. Spotawheel o va ridica de la proprietarul său și o va aduce, vei face o plimbare și vei rezolva toate detaliile cu încredere deplină!

Dar nu uita să observi cum merge, cum te simți în ea, iar dacă se dovedește a fi următoarea ta poveste de dragoste noi îți oferim și 14 zile sau 300 km, nu doar câteva minute!

Pot verifica mașina la propriul meu mecanic sau atelier?

La Spotawheel îți oferim un raport tehnic scris în 200 de puncte în care poți vedea rezultatele testelor în detaliu! Dar poți controla orice mașină la orice mecanic sau atelier ales. Spune-ne ce vrei și noi îți vom aduce!

Prețul pe care îl văd pe site va scădea? Cum pot plăti cu numerar?

Din păcate prețul nostru nu se poate modifica, indiferent de modalitatea de plată și suntem mândri de asta!

                        

Facturăm mașinile pe baza valorii lor reale, a costurilor logistice și a marjei noastre mici de profit, fără a invoca posibilitatea de negociere numai pentru a putea umfla prețurile (în timp ce noi facem kilometri cu mașina ta). Viziunea Spotawheel este de a evita orice experiență neplăcută generată de negocieri interminabile asupra prețului mașinii.

Emiteți factură?

În prezent nu există nicio opțiune pentru facturi. Dar vă putem ajuta cu finanțarea bancară!

Cum pot plăti în rate și ce avans trebuie să dau?

Lucrăm cu Banca Transilvania și TBI pentru a oferi clienților noștri cele mai bune opțiuni de finanțare. Poți alege între avans 0% și plata până la 60 de rate, astfel încât să poți ajunge la suma lunară pe care ți-o permiți!

Procesul este foarte rapid și de obicei răspunsul vine într-o zi. Sună-ne la +40 31 631 3974 pentru mai multe detalii!

Ce documente sunt necesare pentru a obține un împrumut?

Vom avea nevoie de:

  • Ultima declarație de venit
  • Copie act de identitate
  • Ultimele două state de plată
Sună-ne la +40 31 631 3974 pentru detalii!

Ce metode de plată sunt?

Poți plăti cum dorești! Card de credit, paypal, depozit bancar, numerar, precum și o combinație a acestora (în cazul în care fondurile se pot diviza)

                        

Desigur, există și posibilitatea de a finanța prin parteneriatul nostru cu cele mai mari bănci. Discută cu noi la +40 31 631 3974 pentru mai multe informații!

În cât timp îmi voi primi mașina odată ce am achitat-o?

Vom avea nevoie de 2-3 zile lucrătoare pentru a livra mașina după ce a fost achitată. În acest timp, vom aranja toate procedurile necesare, asigurându-ne în același timp că mașina ta este ca nouă!

Îmi puteți trimite mașina oriunde? Îmi veți percepe costuri de transport?

Pentru București și împrejurimi, nu se percepe nicio taxă pentru transport. Exact. Îți livrăm mașina gratuit, oriunde.

Pentru alte zone, costurile de livrare se calculează de la caz la caz. Contactează-ne la : friendlyPhone și vom găsi cea mai convenabilă metodă de a-ți trimite noua ta mașină!

Cine sunt inginerii și ce sunt acești „entuziaști”?

Echipa noastră este grozavă, suntem peste 30 de oameni care lucrăm non-stop pentru a schimba piața de mașini rulate din Romania!

                        

Mecanicii Spotmechanic sunt cei care au dus Spotmechanic în top, în mai puțin de un an. Ei lucrează cu echipamente profesionale și se asigură că mașina ta respectă standardele Spotawheel!

                        

De cealaltă parte, entuziaștii sunt cei care te vor ajuta să înțelegi procesul Spotawheel, știu totul despre mașină și vor răspunde la orice întrebare ai. Nu sunt vânzători, nu se vor uita la tine ca la un sac de bani. Sunt entuziaști, oameni pasionați de mașini și deplin încrezători în scopul și viziunea Spotawheel


La vânzare

Ce se întâmplă după ce mașina trece controlul Spotmechanic?

Mai întâi, felicitări! Ai o mașină foarte bună și sigură, suntem foarte fericiți să te reprezentăm pe Spotawheel!

Următorul pas este ca un entuziast să vină să îți aducă antecontractul cu prețul și angajamentele noastre garantate în scris, să facă fotografii ale mașinii (împreună cu un mic videoclip!) pentru a o încărca pe site-ul nostru.

    

În scurt timp, mașina ta își va găsi noul proprietar! Până atunci tu o folosești în mod normal

Cât durează să-mi vând mașina prin Spotawheel?

Avem un grup incredibil de oameni care vorbesc cu potențiali cumpărători din toată România, oameni care au încredere în Spotawheel pentru a-și găsi următoarea mașină!

De obicei, nu ne ia mai mult de 15-20 de zile pentru a găsi următorul proprietar, dar îți garantăm acest preț pentru 30 de zile, timp în care îți poți utiliza mașina în mod normal!

Pot posta propriul meu anunț în afara Spotawheel?

Experiența Spotawheel nu are nicio restricție, astfel încât poți anula tranzacția de vânzare oricând dorești, cu excepția cazului în care am găsit deja persoana.

Majoritatea clienților noștri aleg să posteze exclusiv pe Spotawheel, dar poți de asemenea să postezi propriul tău anunț, dacă dorești acest lucru.

Cum îmi evaluează Spotawheel mașina?

Prețul mașinii este calculat în urma unei analize a 3 factori: starea acesteia prin controlul nostru, prețurile de cumpărare / vânzare Eurotax, precum și cererea pentru acest model particular bazat pe diverse site-uri de anunțuri.

Prețurile pe care le oferim proprietarilor sunt mari și cu mult peste prețul oricărui alt dealer, doar pentru că știm că ai o mașină bună și nu suntem interesați să câștigăm „mii de euro” la aceasta.

În prezent am un credit / ipotecă pe mașina mea. O pot vinde prin Spotawheel?

Din păcate, în prezent nu oferim refinanțare, așa că datoria va trebui restituită înainte de a putea lua mașina

Același lucru este valabil și pentru transferul dreptului de proprietate: mașina trebuie scoasă mai întâi de sub orice restricție înainte de a fi transferată următorului proprietar

Oferiți cumpărătorilor posibilitatea de retur. Dacă maşina mea se returnează, îmi veți cere banii înapoi?

În niciun caz! Odată ce oferim o mașină, noi ne asumăm întregul risc de retur.

Fiecare mașină pe care o vindem vine cu o politică de rambursare de 14 zile sau 300 km, fără întrebări, doar să fie în aceeași stare în care am vândut-o!

Cine sunt cei care vin la mine? Cine sunt inginerii și ce sunt acești entuziaști?

Echipa noastră este grozavă, suntem peste 30 de oameni care lucrăm non-stop pentru a schimba piața de mașini rulate din Romania!

                        

Mecanicii Spotmechanic sunt cei care au dus Spotmechanic în top, în mai puțin de un an. Ei lucrează cu echipamente profesionale și se asigură că mașina ta respectă standardele Spotawheel!

                        

De cealaltă parte, entuziaștii sunt cei care te vor ajuta să înțelegi procesul Spotawheel, știu totul despre mașină și vor răspunde la orice întrebare ai. Nu sunt vânzători, nu se vor uita la tine ca la un sac de bani. Sunt entuziaști, oameni pasionați de mașini și deplin încrezători în scopul și viziunea Spotawheel

De ce trebuie să se efectueze test-drive? Cum pot fi acoperit în caz de avarie / accident?

Contactul personal și testul de drum sunt importante pentru toate părțile interesate, ajutându-ne să luăm o decizie bună. Tu nu trebuie să faci nimic anume; vrem doar să ştim cand îți poți face puțin timp pentru a ne arăta mașina, fără stres din partea ta.

                        

Noi o vom ridica de acasă sau de la serviciu și o vom aduce înapoi acolo! Procesul de testare este prestabilit, atât în ​​ceea ce privește traseul (evitând drumurile înguste sau prost construite), viteza (max. 80-90 km / h dacă ruta permite), cât și durata (maxim 10 minute).

                        

Entuziaștii de la Spotawheel sunt șoferi cu experiență și îți vor trata vehiculul cu respect maxim. În plus, pe tot parcursul procesului ai o garanție scrisă că noi vom acoperi orice eventuale daune sau accidente. Chiar nu ai de ce să te temi!

Verificarea se poate face la locul meu de muncă? Sau chiar seara, în fața unui bar?

Inspecția noastră se poate face oriunde și oricând, atât timp cât e ok pentru tine! Între noi fie vorba, ar fi bine sa nu mergi cu mașina la bar!

Trebuie să fiu prezent la efectuarea controlului?

Vom avea nevoie de tine acolo la începutul și sfârșitul testului, nu și pe parcurs. Testarea durează aproximativ 75 de minute și este chiar interesant de văzut! Dar o poți urmări și în timp ce bei o cafea cu prietenii la cafeneaua de alături, sau pur și simplu de la serviciu, astfel încât să nu te deranjăm deloc!